Werk in opdracht kan in deze periode natuurlijk gewoon doorgaan.

Jasmijn kwam met een orginele opdracht van een collega. Een vrachtwagen maken die lijkt op de vrachtwagen waar de vriend van deze collega in rijdt. De voorbereiding was lastiger dan ik dacht, vind maar eens een werkbare ondergrond die op de foto lijkt. Lang leve het internet, een speelgoed vrachtwagen was gevonden. Deze heb ik volledig moeten demonteren om de verhouding na het mozaïeken te waarborgen. Hierna met behulp van hulpmiddelen, zoals klei, papiermache, gipsverband, tape en veel lijm een goed werkbare ondergrond gecreeerd.

Project geslaagd en klant tevreden!!

Categories: werk in opdracht

1 Comment

Anda · June 24, 2020 at 6:04 AM

Wow! Geweldig staaltje vakmanschap! Het resultaat is zeer geslaagd! 👏👏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *