Workshoppen in je eigen omgeving, volledig Corona proef. Het kan nu bij Fermijn Mozaïek. Wij stellen mozaïek pakketten voor je samen. Het unieke aan onze pakketten is dat je zelf de kleuren mag samenstellen. Vindt je dit lastig? Dan hebben we natuurlijk al wat mogelijkheden samengesteld. We gaan beginnen met Pasen. Het ei op een standaard en een kip op een standaard worden aan beide kanten bewerkt. Erg leuk voor het raam. Je kunt zelfs kiezen voor 2 verschillende kleurcombinaties voor de voor- en achterkant. We werken met glas mozaïek, dit zijn kant en klare steentjes, zonder scherpe randjes, in verschillende maten en vormen.

Kleurstelling: Enkele kleur voorbeelden: groen-geel; groen-blauw; geel-blauw; licht blauw-donker blauw; zeegroen-blauw, grijs-geel, roze-paars; paars-blauw; pastel kleuren, bonte kleuren enz.

U kunt ons op 2 manieren bereiken: via de webshop: Klik hier voor de mozaïek pakketten bij studioandarte.  Via de mail: fermijn@outlook.com. Ophalen bij ons kan natuurlijk ook.

Categories: webwinkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *